Home Hoeveel kost een laadpaal? Gemiddelde prijs, extra kosten en bespaartips Laadpaal offerte: vergelijk prijzen en vind de perfecte specialist

Laadpaal offerte: vergelijk prijzen en vind de perfecte specialist

Op zoek naar de perfecte laadpaal voor thuis? Begin met het gratis aanvragen van je laadpaal offerte en vergelijk tot 5 vrijblijvende prijsvoorstellen. Vul het formulier hieronder in en ontvang binnen enkele dagen prijsoffertes van verschillende specialisten. Hiermee vind je gemakkelijk en snel de ideale laadoplossing die aansluit bij je wensen en je budget.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Waar wenst u een laadpaal te installeren?
2*. Voor welke elektrische auto is de installatie bestemd?
3*. Wanneer wenst u de laadpaal te plaatsen?
4*. Heeft u reeds een elektrisch voertuig?
5*. Bent u ook geïnteresseerd in zonnepanelen?
6. Bijkomende informatie
7. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Offertes voor laadpalen aanvragen: de voordelen

Wanneer je offertes voor laadpalen aanvraagt, zie je snel waar je kunt besparen. Handig, want zo vergelijk je gemakkelijk wat verschillende aanbieders vragen en pik je de beste deal eruit. Dat betekent een laadpaal die niet alleen lief is voor je portemonnee, maar ook perfect past bij jouw levensstijl. Of je nu een basic laadpunt nodig hebt of iets geavanceerders, het begint allemaal bij een goed overzicht van de opties.

Vind een laadstation op maat van jouw budget

Door offertes te vergelijken krijg je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua kosten. Je ziet meteen welke laadpalen betaalbaar zijn en kunt kiezen tussen eenvoudige modellen of iets uitgebreiders, afhankelijk van wat je nodig hebt. Het is een slimme manier om te zorgen dat je niet te veel uitgeeft. Vul ons offerteformulier in en check de mogelijkheden voor jou. Zo weet je zeker dat je een laadoplossing kiest die handig én voordelig is.

Vergelijk en bespaar op jouw laadpaal
Ontvang snel offertes van verschillende specialisten
arrow Vraag offertes aan

Wat kan je terugvinden op de offerte voor laadpalen?

Op je offerte voor een laadpaal zie je direct alle kosten. Er staat wat de laadpaal zelf kost, de installatiekosten en eventuele extra’s zoals een upgrade voor sneller laden. Alles is duidelijk opgesplitst zodat je precies weet wat je betaalt.

Kosten van de laadpaal

De prijs van een laadpaal hangt echt af van wat je nodig hebt. Voor een eenvoudige laadpaal betaal je minder dan voor eentje die je auto snel kan opladen. Je kijkt naar bedragen tussen de € 500 en € 1.500, exclusief btw en de kosten om hem te plaatsen.

Wat kost de installatie van de laadpaal?

De kosten voor het installeren van je laadpaal kunnen nogal verschillen. Alles wat nodig is, zoals het aanleggen van kabels tot het neerzetten van de paal zelf, staat in de offerte. Moet voor de installatie de straat open? Dan kan dat de prijs wel wat omhoog duwen. Reken voor de installatie op een bedrag tussen de € 300 en € 2.000, zonder de btw mee te rekenen.

Witte elektrische wagen wordt voordelig opgeladen omdat de eigenaars een laadpaal offerte hebben aangevraagd.

Met welke vragen kan de specialist je helpen?

Een specialist helpt je met alles: van de keuze van de laadpaal tot de installatie. Hij kijkt naar wat het beste werkt met jouw elektrische auto en hoe je thuisnetwerk eruitziet. Zo weet je zeker dat alles goed en veilig werkt.

Wat is de beste laadpaal voor bij jou thuis?

De beste laadpaal voor jou hangt af van je auto en de stroom in je huis. De specialist checkt of je een 1-fase of 3-fase laadstation nodig hebt en zorgt dat alles netjes en veilig aangesloten wordt. Zo kun je zonder zorgen je auto thuis opladen.

Kies de laadpaal die best bij je budget past
Vergelijk prijzen & vind een veilig en voordelig laadpunt
arrow Ontdek het hier

Laadpaal laten plaatsen of niet? 

Met je eigen laadpaal voor de deur hoef je nooit meer in de rij te staan bij een openbare laadpaal en ben je altijd verzekerd van een volle batterij. Na een eenvoudige aanvraag analyseert een expert je thuisinstallatie om de beste keuze te maken tussen een 1-fase of een krachtiger 3-fase laadstation.

De installatie van je laadpaal omvat onder meer het trekken van de elektriciteitskabel en het instellen van het laadpunt zelf. Soms zijn aanpassingen aan je elektriciteitskast nodig. Door verschillende offertes te vergelijken, krijg je een helder beeld van de verwachte kosten.

Met dynamic load balancing beheer je de energieverdeling in je huis veilig en efficiënt, wat overbelasting voorkomt, zelfs als meerdere apparaten tegelijk actief zijn. Een specialist kan je hierbij adviseren en zorgen dat alles soepel en veilig functioneert.

Zwarte wagen wordt opgeladen.

Vergelijk gratis offertes van laadpalen en vind een oplossing op maat van je budget en situatie

Een eigen laadpaal maakt laden goedkoper en handiger. Wil je meer weten of direct een offerte op maat? Vul dan het formulier in. Onze partners helpen je graag verder en zorgen dat je snel voorzien bent van de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Prijsvoorstellen vergelijken is volledig gratis en vrijblijvend
Ontdek hoe je kan besparen op aankoop, installatie én verbruikskosten
arrow Ontvang offertes